Trucuri pentru o viata prelungita a produselor de ingrijire


Buna !
Incep prima data prin a-mi cere scuze pentru absenta mea din ultima luna de pe blog. In viata mea au avut loc multe lucruri care necesitau atentia mea totala, asadar toate celelalte lucruri au cazut pe locul doi.Dar, m-am intors si avem azi articol nou !
Nu stiu despre voi, dar eu in momentul in care investesc intr-un produs, vreau sa ma bucur la maxim de efectele lui, dar, in acelasi timp sa nu-l irosesc  terminandu-l imediat.
Asadar, daca si voi sunteti la fel, vin in ajutorul vostru cu niste trucuri care sunt extrem de utile, in cazul in care vreti sa profitati mai mult timp de produsele voastre de frumusete !

OPTEAZA PENTRU PRODUSE CE AU IN COMPONENTA LOR ULEI
Produsele de ingrijire, indiferent ca vorbim despre creme hidratante, tonere sau serumuri sunt fie bazate pe ulei, fie pe apa.
Cele care au in componenta lor ulei au un potential mai mare de “ viata “ datorita faptului ca bacteriile se dezvolta mult mai greu in comparantie cu cele apoase.
RUJURILE SI MASCARA AU O VIATA MAI LUNGA DECAT CREZI
In momentul in care folosim ruj in forma lui normala, adica solida sau “ bullet lipstick “ tindem sa credem ca odata ce s-a “ tocit “ cam atat a fost. Nu ! Cu o spatula luati tot rujul din interiorul tubului si veti fi surprinse de cat de mult produs era ascuns. Adaugati restul intr-o forma si cu o pensula va mai puteti bucura mult de rujul vostru preferat.
In momentul in care rimelul da semne de uscare, nu varati de mai multe ori periuta in tub sperand sa mai gasiti produs deoarece adaugati bacterii in tub. Mai bine umeziti pensula cu putin apa, iar apoi : BOOM, aveti din nou mascara.
APLICATI PRODUSELE CARE VIN IN TUBULETE CU SPATULA
Stiu ca suna cam prostut sa folosim spatula pentru crema de ochi, sau crema hidratanta, dar este cel mai bun lucru pe care l-ati putea face pentru pielea voastra.
In primul rand, luati exact cantitatea de produs de care aveti nevoie, evitand sa folositi produs in exces si in al doilea rand este mult mai sanitar decat sa-ti indesi degetul in borcanas de cateva ori pe zi.
EVITATI LUMINA
Am mai dezbatut acest lucru si in articolele anterioare, dar cu riscul de a deveni plictisitoare repet: oricat de frumos e sa ai produsele tale de ingrijire, parfumurile, oja la vedere este cel mai rau lucru posibil. Asezati-va produsele nu in baie, nici la lumina, ci intr-un loc racoros si ferit de razele soarelui pentru a nu se degrada.
MASCA DE FATA REUTILIZABILA
Aproape tate mastile de tip servetel sunt recomandate a fi utilizate doar o singura data, ceea ce este o mare prostie deoarece mastile acestea au doua fete, deci aveti din start doua utilizari. Dupa folosire, nu o aruncati. Aplicati excesul pe gat, palme, decolteu.
Acestea sunt doar cateva din trucurile mele pe care le folosesc cand vine vorba de a profita la maxim de produsele mele de ingrijire.
Voi pe care le utilizati ? Astept mesajele voastre.
                                                 Xoxo, Mara

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paleta Maybelline- The blushed nudes. Hit or miss ?

Review-Bioderma : cea mai buna apa micelara ?

Machiaj rezistent de sarbatori