La Roche Posay- apa termala. De ce este importanta ?


Buna !
Astazi vom vorbi din nou despre apa termala ! De aceasta data in centrul atentiei este apa termala La Roche Posay care promite a fi o minune a naturii ce poate schimba in bine orice tip de ten. Este ? Hai sa aflam impreuna !


De cateva luni bune apa termala nu-mi lipseste din rutina zilnica a pielii.
Rezultatele folosirii apei termale se vad in timp, asta, bineinteles daca nu o folositi doar pentru racorirea tenului.
Imi place sa o folosesc pentru a calma pielea extrem de iritata ce imi da batai de cap. In acelasi timp, aceasta va lupta contra factorilor externi : poluare, soare sau dupa efectuarea diferitelor tratamente cosmetice.
Poate fi folosita cu succes si pentru : calmarea iritatiilor si mancarimilor,calmarea pielii dupa epilare,incheierea rutinei de curatare a tenului, calmarea arsurilor solare, sau dupa barbierit, fixarea machiajului, deoarece in compozitia ei gasim un amestec unic de saruri minerale, care, stiintific demonstrat au proprietati calmante aupra pielii.

La fel ca si in cazul celorlalte ape termale, se recomanda ca dupa un minut sa fie sters surplusul de pe zona in care a fost aplicata, pentru ca, in caz contrar conduce la deshidratarea pielii.
Atomizorul este foarte bun, nu risipeste produsul si poti controla exact ce cantitate iti doresti sa aplici.
Este indicata pentru orice tip de ten. Poate fi folosita cu succes atat de copii, cat si de adulti.
Aceasta vine in 3 variante : de 50, 150 respectiv 300 ml, iar preturile variaza in functie de locul in care sunt cumparate.
Cred ca aceasta apa termala este nemaipomenita si cu siguranta voi recumpara produsul pentru ca imi simt tenul foarte calmat, hidratat si stralucitor.
Nu este un pas ce trebuie urmat neaparat in rutina de ingrijire a tenului, dar daca o veti incerca sunt sigura ca cel putin pe perioada verii va fi aliatul vostru.
Voi folositi un astfel de produs ? Astept mesajele voastre.
                                          Xoxo, Mara
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paleta Maybelline- The blushed nudes. Hit or miss ?

Review-Bioderma : cea mai buna apa micelara ?

Machiaj rezistent de sarbatori